Resa till Thailand

Thailand är ett av världens vackraste länder som blivit alltmer populärt genom åren. En av anledningarna är dess undersköna natur med prunkande gröna skogar i norr till palmkantade, oändliga stränder i syd men också dess vänliga invånare och goda mat. Hit är alla välkomna och årligen besöker ungdomar med ryggsäck, familjer med små barn, allmänna livsnjutare och aktivitetssökare dess många städer, byar och öar.

806c91c076b5ff9d761da5be9e049efeMan kan gå på trekking i norr i sällskap med andra äventyrare och upptäcka avlägsna samhällen med invånare som fortfarande lever efter gamla traditioner. Eller varför inte spendera en vecka eller två med en cocktail i hand på en strand? Spela golf eller gå på yogaretreat? Hedra Buddha i ett av landets många tempel eller avsmaka kulinära läckerheter i landets många restauranger? Man kan anpassa sitt besök helt efter plånboken och sina intresseområden och reser man i grupp finns det många platser där alla får det de söker.

På den här sidan presenteras olika former av boende i Thailand och besökaren har möjligheten att läsa om landets många hotell, jämföra priser och få information om att boka, vad man bör tänka på och när man skall åka. Utbudet är enormt och fortfarande på tillväxt och från att ha varit ett avlägset land dit endast enträgna resande sökte sig finns det nu många charterbolag som har avgångar från Skandinaviens många flygplatser.

Färger, toner, dofter och smaker och mycket glädje lockar hit människor från hela världen och det finns få platser som är så uppskattade. Kungariket Thailand, som landet officiellt heter, välkomnar sina besökare till oförglömliga upplevelser och minnen för livet.