Vad ska man ta med sig till Thailand?

Thailand är ett fantastiskt resmål för alla åldrar och människotyper med sina många möjligheter. Man kan i princip göra vad som helst här och det spelar ingen roll om man vill omge sig med total lyx eller ta sig runt med en kappsäck och inget annat. Man bemöts med vänlighet vart man än vänder sig och det finns mycket information att tillgå på plats då landet har väl utvecklad WiFi.

6d37fb8279944e9228f971afa8ed3ef5Om man skulle glömma att ta med sig böcker, myggmedel, tabletter mot strandloppor, solkräm, kläder eller musik är det ingen större katastrof eftersom allt detta finns på plats. Thailand är dessutom ett billigt land så ibland kan det vara kul att shoppa på plats. Man behöver inte heller oroa sig för att kläderna blir smutsiga då det finns billig och utmärkt tvättservice överallt. Allt kan ordnas och det är enkelt att vistas i Thailand.

Rökare har det dock inte så lätt. Thailand blev år 2002 ett av världens första länder att introducera rökförbud i lokaler för allmänheten och många hotell har idag strikta regler om rökning. Detta uppskattas över lag av de flesta turister då man aldrig behöver oroa sig för att störas av rökmoln och att deras barn slipper se vuxna som röker.

Snusa kan man däremot göra men då gäller det att man har med sig sitt eget snus då detta inte finns att tillgå i Thailands butiker. Nuförtiden behöver man inte gå till affären för att handla varan utan man kan tryggt tillverka det i sitt eget hem genom snus online där man kan beställa alltifrån tio pack snusdosor till lössnus. Produkten kommer inom ett par dagar och är alltid färsk så det är inte bara ett lätt sätt att skaffa sig snus utan också ett garanterat sätt att få bra kvalitet. Det finns till och med thailändska snusförsäljare online idag men då får man räkna med att beställa i förväg inför ankomsten då det kan ta några dagar för leveransen.